Health Wellness Mart

All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag

$183.54
$187.29
 
Quantity:
Add to cart
Payment options
PayPal
Shipping options
Estimated to arrive by Mon, May 23rd

This estimate is based on:

  • The seller's handling time
  • USPS First Class Mail (2 to 3 business days) transit time to US

Actual delivery times may vary. Have shipping questions? Contact the seller

FREE via USPS First Class Mail (2 to 3 business days) to United States
Qty available
Only one in stock, order soon
Return policy
Returns Accepted Learn more »
S l1600
All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 1 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 2 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 3 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 4 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 5 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 6 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 7 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 8 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 9 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 10 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 11 All Terrain Hoverboard Bluetooth Chrome Electric Self Balancing Scooter No Bag image 12

Item details

Condition
New

More about this item

Question 1: What does 6.5 mean? And what's the weight limit and what is the age for ths product?
Answer: The 6.5 means the tires is 6.5 inches. The MAXIMUM weight limit is 220 lbs. There is no age limit on this hoverboard if that's what you're asking. 
Question 2: Does this product have warranty? And how long?
Answer: Yes, we provide 1 years warranty for this hovernoard
Question 3: How long does it take to charge?
Answer:  It takes 3 to 4 hours to be fully charged. 
Question 4: Does it come with a carrying bag?
Answer: No, the carrying bag is not included.
Question 5: Does it come with a charger?
Answer: yes, the charger is included.
Question 6: Dose it have a hove cap?
Answer: No.
Question 7: Can it be used on dirt or grass?
Answer: Yes, but it will cause the board to move slowly. 
Question 8: My board is stuck in forward, does anyone know how to fix this
Answer:  We would suggest you calibrate the hoverboard to have a try, please lay it down on a flat surface, and then press the power button about 15 second.


This hoverboard support Bluetooth function, you could just use it to listen music.


HIGH LIGHTS:
HIGH QUALITY- Two Hours Charging, 12km/h Top Speed, 12.5 Miles Range and Weight Up to 220 lbs.
RIDE SAFE- UL 2272 Certified Smart Battery! No potential fire hazards.
MORE POWERFUL-Our hoverboard has Dual 300W Motors that help it climb slopes as steep as 25 degrees, making it the more powerful balance board on the market.
UPDATED FEATURES- LED headlights, battery indicators, rubber bumpers and two riding modes?Beginner and Advanced).
GET FASTER - One Day Processing, 2-5 Working Days Fedex Ground Service Shipping!
WARRANTY- One year limited warranty.
UL Certified US Standard Wall Charger, Double Protection, Double Safety!


SPECIFICATION:
Color: Carbon Black
UL 2272 Certified: Yes
Category: Two-wheel Self-balancing Electric Scooter
Battery: 24V 2000mah UL certified lithium batteries(Safe for ride)
Tyre Size: 6.5"
Body material: ABS + PC
Moter power: 160W x 2
Maximum speed: 12km/h (depends on rider's weight, road conditions etc)
Running distance : Approx 10-15KM (About 12.5 Miles, depends on load and terrain)
Climbing capacity: approx 25°(depends on load)
Low battery protection: When battery is lower than 10%, it will slow down and finally stopped working
Working temperature: -15?-45?
Charging Temperature: 0?-40?
Charging Voltage: AC 110-240V 50-60HZ
Charging time: Approx 4hours
Net Weight: 8.66KG/19Lb
Maximum loads: 220Lbs
Body size: 635x 240 x 235mm
Waterproofness: Daily life waterproof
WHAT IS INCLUDED:
1x Self-balancing Scooter
1x US Plug Charger
1x English Manual

 to view UL Certification https://database.ul.com/chohb-ul-certification 


Warning: Children under 8 years old need to be accompanied by adult.


Please note:

1.) Before using, please ensure that both sides of the scooter are at the same horizontal level; and only when the indicator light is green you can step on it and begin to use. If the signal light is red, please restart it and make sure whether the both sides are at the same level and indicator light turns green then use it.
2.)Attention for Charging

When the scooter is being charged, the indicator light on the charger is red. If the light turns green, it means the charging is finished. Charging time last about 2 hours. To prolong the battery life and ensure the safety, a long time continuous charging should be avoided

3)To ensure your safety in use, we recommend the use of safety protection equipment, such as helmet, elbow pads, knee pads and etc. please observe the local law when using.